Clinton para 26 vitesh ndaloi kërkimet për klonim të njeriut

Ish-Presidenti amerikan, Bill Clinton në vitin 1997 ka ndaluar kërkimet për klonim të njeriut. Kurse, Kongresi i Shteteve të Bashkuara…

Festohet dita e presidentit të ShBA-së, Osmani: Clinton u bë zëri i popullit të Kosovës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot së bashku me ambasadorin amerikan, Jeffrey Hovenier dhe me fëmijët e shkollës ‘Xhemajl Mustafa’…

Komuna e Prishtinës do ta mbyllë rrugën ‘Xhorxh Bush’, nga 26 nëntor deri me 8 janar 2023

Komuna e Prishtinës, ka vendosur që të bëjë mbylljen e rrugës tek katedralja. Pra, rruga ‘Xhorxh Bush’, duke filluar nga…