​Protestohet në Mitrovicë për vdekjen e Betina Ymerit, nëna: Çdo rast dhune të hetohet deri në fund

Familjarë, miq, përfaqësues të shoqërisë civile, si dhe qytetarë të tjerë, kanë protestuar sot para Gjykatës Themelore në Mitrovicë për…

​Mitrovicë, sot protestohet për rastin e Betina Ymerit

Me iniciativë të prindërve të Betina Ymerit, e cila për shkak të kërcënimeve nga fejuari i saj kreu vetëvrasje, sot…