Tahiri: Shteti i Serbisë është direkt i përfshirë në sulmin terrorist

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka ripërsëritur kërkesën për hetim ndërkombëtar për sulmin terrorist në veri të…

AAK inicion seancë të jashtëzakonshme për koeficientin e pagave

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës vlerëson se duhet mbajtur një seancë e jashtëzakonshme në të cilën do të diskutohet Ligji…

Tahiri: Mossigurimi i librave për nxënësit është antiligjor

Pas dështimit të mbajtjes së seancës së jashtëzakonshme në Kuvend për çështjen e teksteve shkollore, shefi i Grupit Parlamentar të…

Dështimi i seancës, Tahiri: Qeveria Kurti në secilin sektor që ka prekur ka sjellë krizë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, akuzoi Qeverinë Kurti se në secilin sektor që ka prekur ka sjellë…

Tahiri: Rruga qorre e Kurtit në dialog po e dëmton Kosovën

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka kritikuar kryeministrin Albin Kurti për qasje të…

Tahiri: Sot do të duhej të kishim shkarkimin e ministres Hajdari

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka reaguar pas arrestimeve në Ministrinë e Industrisë,…

Tahiri: Qeveria nuk flet me sektorin privat

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri deklaroi se qasja aktuale e shumicës parlamentare është…

​LDK dhe AAK kundërshtojnë seancën e jashtëzakonshme

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës nuk e konsiderojnë të jashtëzakonshme mbajtjen e seancës së sotme…

AAK e dërgon në Kushtetuese Ligjin për pagën minimale

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e ka dorëzuar në Gjykatën Kushtuese kërkesën lidhur me vlerësimin e kushtetutshmërisë të Ligjit për…