Luzha: Bashkëpunimi rajonal mund të ndodhë edhe përmes medias

Besa Luzha nga Friedrich Ebert Stiftung (FES) në Kosovë ka thënë se bashkëpunimi rajonal duhet të ndodh edhe në mes…

Luzha në ABNA-SE: Agjencitë mund të stimulojnë turizmin në rajon

Në punimet e Konventës së 29 të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive të Ballkanit (ABNA), që sivjet po…

Institucionet kritikohen për neglizhencë ndaj punëtorëve

Në prag të ditës së punëtorëve, Instituti “Freidrich Ebert Stiftung” ka mbajtur tryezë për sigurinë dhe shëndetin në punë. Aty…

Kujtohen dëshmorët e rënë në pranverën e vitit 1981

Është mbajtur akademi përkujtimore për dëshmorët e rënë në atë që njihet si “Pranvera shqiptare e vitit 1981” ne Kosovë,…
error: