Nënshkruhet marrëveshja 2.5 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza në Gjilan

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, shefi i Zyres të BERZh në Kosovë, Sergiy Maslichenko dhe Sekretari Gjeneral…

BERZH dhe BE mbështesin mbi 150 NVM në Kosovë për të përmirësuar konkurrueshmërinë

Falë Programit të Konkurrueshmërisë së Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (NVM) në Kosovë, të mbështetur nga BERZH dhe BE,…

Bislimi takohet me drejtorin e BERZH-it, vazhdon mbështetja

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, priti në takim drejtorin e…

Kurti priti në takim Drejtorin Rajonal të BERZh-it, do të vazhdojë mbështetja

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, takoi Drejtorin Rajonal të Bankës Evropiane për Zhvillim dhe Rindërtim, Matteo Colangeli së…