A mjafton rezerva shtetërore për qytetarët e Kosovës?

Kosova ka një rezervë shtetërore me produkte bazike, por po del që mos të jetë e mjaftueshme në rast të…

Berat Rukiqi flet për pasojat e mundshme të koronavirusit në ekonominë kosovare

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi ka folur rreth pasojave të mundshme për ekonominë vendore në rast të…

​Buxheti 3 miliardësh, kërkohet program i qartë qeverisës dhe mosrritje të tatimeve

Vlera e buxhetit prej 3 miliardë eurosh po konsiderohet ambicioze, por jo edhe e paarritshme nëse luftohet informaliteti ekonomik. Megjithatë,…

OEK: Shkalla e lartë e rrezikut politik, pasiguri për bizneset

Tri barrierat kryesore në vend për bizneset mbeten, konkurrenca e padrejtë në vend që është renditur në mesin e top…

Rukiqi: Për taksën mbështesim çdo vendim që është në interes të vendit

Tri barrierat kryesore në vend për bizneset mbeten, konkurrenca e padrejtë në vend që është renditur në mesin e top…

Ngërçi politik në vend krijoi dëme të mëdha ekonomike që nuk riparohen me vite

Kriza politike në Kosovë si pasojë e vonesës në formimin e institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 6…
error: