Rukiqi: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike duhet të votohet shpejtë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi në një konferencë për media tha se fazë e nevojshme për…

​Selimi: Gjykata Komerciale, shtyllë e fortë për sistemin e drejtësisë

Ministri i Drejtësisë,  Selim Selimi sot ka marr pjesë në forumin e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës për të…

OEK: Nëse nuk rishikohet buxheti, humbasim mbi 40 mijë vende të punës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi pas një takimi me gastronomet, tha se mënyra më e mirë për…

Gastronomet pajtohen me orarin e ri, por vetëm për 10 ditë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi pas një takimi me gastronomet, tha se mënyra më e mirë për…

Rukiqi thirrje deputetëve: Nevojat urgjente të bizneseve të adresohen sa më parë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, i është drejtuar me një letër publike deputetëve të Kuvendit që t’i…

Rukiqi: Urgjent të merret vendim për përkrahje specifike të gastronomisë dhe transportit

Pas kufizimit të orarit të punës për sektorin e gastronomisë, kryetari i Odës Ekonomikë të Kosovës, Berat Rukiqi, tha se…

Rukiqi: Privatizimi i Telekomit dhe themelimi i gjykatës komerciale, të domosdoshme

Qeveria e re duhet ta formojë sa më parë gjykatën komerciale për të pasur siguri juridike, pasi që mungesa e…

Thaçi: Qeveria dështoi me rimëkëmbjen ekonomike

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi tha se pasi që edhe Kosova gradualisht po tejkalon këtë situatë me pandemi, natyrshëm është…

Thaçi viziton OEK-un

Presidenti i vendit Hashim Thaçi është duke zhvilluar një takim në Odën Ekonomike të Kosovës. Ai aty është pritur nga…
error: