Vitia dhe Zemaj përplasen për vaksinat dhe procesin e specializimeve

Për më shumë se 3 orë ka zgjatur raportimi i ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia para Komisionit për Shëndetësi. Derisa…
error: