​Deputeti i AAK-së: Policia e Kosovës po politizohet

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, ka kërkuar sjelljen në Kuvend të strategjisë së sigurisë kombëtare të Kosovës. Në debatin parlamentar…

​AAK kërkon “reflektimin” e shumicës: Lejoni tërheqjen e Trustit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) kërkuar nga shumica parlamentare që të reflektojë dhe të mbështesë iniciativën për tërheqjen e…

Berisha: Sulmet ndaj Policisë së Kosovës janë planifikuar më herët

Deputeti, njëherit kryetari i Komisionit për Çështje të Sigurisë, Bekë Berisha ka reaguar lidhur me sulmet ndaj Policisë së Kosovës…

​Berisha: Testimi për rekrutimin e policëve ka qenë i padrejtë

Kryetari i Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Bekë Berisha ka treguar për shqetësimin e testimit për rekrutimin e…

Berisha: Situata në Ukrainë duhet të na vetëdijesojë drejt forcimit të institucioneve të sigurisë

Kryetari i Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Bekë Berisha ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që sa më…

​“Po konkurrojnë për policë, jo për Akademi të Shkencave”, Bekë Berisha kritikon testin për policë

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha, ka kërkuar largimin e orës policore. Në seancën plenare, deputeti opozitar…

​Shtyhet shqyrtimi i nismës legjislative për komisonerin për FSK-në

Nisma legjislative për komisionerin parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës do të shqyrtohet në një tjetër mbledhje të Komisionit…

​Deputetët nga Shqipëria takim me Komisionin e Sigurisë, zotohen për intensifikim të bashkëpunimit

Komisioni për Siguri i Kuvendit të Shqipërisë është duke qëndruar në ditën e dytë të vizitës në Kosovë ku ka…

Rasti tragjik në Gllogjan, Mehmeti: Jemi duke i pritur disa ekspertiza nga jashtë

Gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka thënë se…

Mehmeti: Jemi duke kërkuar përgjegjësi për nivelin e zbulueshmërisë së rasteve

Gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes të drejtorit të Policisë së Kosovës Samedin Mehmeti, kryetari i…