Dumoshi takoi Këshillin e ri Drejtues të Bibliotekës Kombëtare

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Vlora Dumoshi, ka pritur sot në një takim njohës Këshillin e ri Drejtues…