Hapet ekspozita “Vullkani i Republikës” dhe “70 vjet Arkiv”

Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës ka hapur ekspozitën një-ditore “Vullkani i Republikës”, për nder të 40 vjetorit të demonstratave…

Arkivi i Kosovës mbush 70 vjet, vlerësohet puna e këtij institucioni

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, me rastin e 70-vjetorit të themelimit mbajti një Akademi solemne. Për rrugëtimin e Arkivit…

Bashkëpunimi shkencor Kosovë-Shqipëri, Gjinushi takon shefin e Arkivit të Kosovës, Bedri Zyberaj

Kryetari i Akademisë së Shkencave Skënder Gjinushi, priti sot në takim kryeshefin ekzekutiv të Arkivit të Kosovës Bedri Zyberaj, me…