Të akuzuarit për vrasjen e Bedri Rexhepit deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca fillestare lidhur me vrasjen e biznesmenit tani të ndjerit, Bedri Rexhepi, ku…

Shtyhet shqyrtimi fillestar për rastin e vrasjes së Bedri Rexhepit

Shqyrtimi fillestar për rastin e vrasjes së Bedri Rexhepit në mungesë të pajisjes së palëve me shkresa dhe provat e…

I jepet lamtumira biznesmenit Bedri Rexhepi

Pas lamtumirës së fundit të biznismenit Bedri Rexhepi, i cili është vrarë në prill të vitit të kaluar, të mërzitur…

​I jepet lamtumira biznesmenit Bedri Rexhepi

Mesditën e sotme i është dhënë lamtumira e fundit biznesmenit Bedri Rexhpi, i cili u vra në prill të vitit…

Familja e biznesmenit Rexhepi: Bedriu u vra nga një familje së cilës i kishte ndihmuar

Pas identifikimit nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, familja e Bedrit Rexhepit, është njoftuar se mund të tërheqin trupin e pajetë…

​Biznesmeni Bedri Rexhepi dyshohet se u vra për 30 mijë euro, ngrihet aktakuzë ndaj dy personave

Prokurori Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj Jeton dhe Nexhat Vllasaliut, për rastin e biznesmenit Bedri Rexhepi. Aktakuza është…

Gjenden mbetje mortore në Novobërdë, dyshohet se mund të jenë të Bedri Rexhepit

Policia ka informuar se në një zonë kodrinore-malore të Novobërdës gjatë verifikimit të terrenit është arritur të identifikohet një lokacion…

U vazhdohet paraburgimi dy të dyshuarve për rrëmbimin e biznesmenit Bedri Rexhepi

Dy të dyshuarve për veprën penale të rrëmbimit në rastin e biznesmenit Bedri Rexhepi u është vazhduar masa e paraburgimit.…

​I zhdukur prej 17 muajsh, familjarët presin që Bedri Rexhepi të kthehet i gjallë

Sot bëhen 17 muaj nga dita kur është zhdukur biznesmeni Bedri Rexhepi, por familja akoma nuk ka një përgjigje për…