Mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden

Merr pjesë presidentja Vjosa Osmani dhe ambasadori i SHBA-së, Philip Kosnett. Ndërsa përmes një video-mesazhi, të pranishmëve do t’iu drejtohet…

Të dielën, ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden

Të dielën, nën organizimin e presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden,…