Zgjerohet rrjeti i “Bau Market”, kompania hap pikën në Komoran

Kompania lidere e shitjes me shumicë dhe pakicë e materialeve në industrinë e ndërtimit, materialeve sanitare dhe shtëpiake “Bau Market”…
error: