BE zgjat sanksionet ekonomike kundër Rusisë

​Bashkimi Evropian zgjati edhe për gjashtë muaj sanksionet ekonomike kundër Rusisë për rolin e saj në konfliktin në Ukrainën Lindore.…

BE agjenci të re për luftën kundër pastrimit të parave

​Komisioni i BE po planifikon të krijojë një autoritet të ri mbikëqyrës për të luftuar pastrimin e parave. Planet tregojnë…

​Kurti në Greqi: Njohja e Kosovës, bashkëpunimi dhe anëtarësimi i rajonit në BE – rruga e duhur drejt paqes

“Njohja e shtetit tonë, bashkëpunimi në rajon dhe përfshirja sa më e shpejtë e rajonit në Bashkimin Evropian, është rruga…

Gashi: Çështja e të pagjeturve dhe krimeve serbe duhet të adresohen në dialog

Zëvendësministrja e Jashtme Liza Gashi deklaroi sot se çështja e personave të zhdukur, dëmshpërblimet e luftës dhe njohja e krimeve…

BE dëshiron të kufizojë shfaqjen e filmave dhe serialeve britanike

Bashkimi Evropian po përgatitet të bëjë lëvizje kundër sasisë disproporcionale të përmbajtjes televizive dhe filmave britanikë në Evropë pas Brexit.…

Borrell: Bashkimi Evropian ka nevojë për migrantët

Bashkimi Evropian ka nevojë për migrantët si për arsye humanitare ashtu edhe për t’iu përgjigjur krizave demografike të kontinentit, deklaroi…

MKRS vazhdon partneritetin e saj me BE-në dhe UNDP-në

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), së bashku me Instrumentin e BE-së (BE) që i kontribuon Stabilitetit dhe Paqes…

Shtatë vite nga heqja e barrikadës mbi urën në Mitrovicë

Barrikada mbi urën kryesore të Ibrit në Mitrovicë, e vendosur nga strukturat paralele serbe të veriut, është hequr përfundimisht më…

Kosovarët shpëtuan mbi 30 mijë euro nga korrupsioni

Në kuadër të Nismës Rajonale Kundër Korrupsionit, për 1 orë e 20 minuta, qytetarët e Prishtinës kanë arritur të ruajnë…

Kosovarët shpëtojnë paratë nga shkatërrimi i tyre nga korrupsioni

Vetëm në minutat e para, qytetarët e Prishtinës kanë ruajtur 5 mijë euro, shifër kjo që shihet në monitorin që…