Numërohen votat në Deçan, Bashkim Ramosaj i AAK-së fiton me 65,17 %

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përfunduar numërimin e fletëvotimeve në komunën e Deçanit, ku del se fitues i zgjedhjeve është…

Bashkim Ramosaj takohet me qytetarët e Irzniqit dhe Dubravës

Kandidati i AAK-së për kryetar të Deçanit, njëherësh kryetari i kësaj komune Bashkim Ramosaj ka qëndruar sonte për vizitë në…

Ramosaj: Do ta bëjë Deçanin qytet të turizmit në Kosovë

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati i AAK-së për një mandat tjetër në krye të kësaj koune, Bashkim Ramosaj…

Ramosaj: Fshatit Belle do ta bëjmë një nga qendrat më atraktive të turizmit

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati për një mandat tjetër në këtë komunë i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës,…

Ramosaj në shoqatën JETA: Meritojnë respekt dhe përkrahje dinjitoze

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovë për një mandat tjetër, Bashkim Ramosaj ka…

Ramosaj i premton përkrahje edhe më të madhe “Kryqit të Kuq” në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për një mandat tjetër në krye të…

Ramosaj: Lluka e Epërme tradicionalisht ka qenë në përkrahje të Aleancës

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, përmes një video ka prezantuar fshatin Llukë e Epërme, për të cilin ka…

Bashkim Ramosaj zotohet se do të punojë për një qytet të zhvilluar

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për një mandat tjetër në krye të…

Ramosaj: Fshatrat Sllup, Voksh dhe Ratish i Epërm konfirmojnë mbështetjen për AAK-në

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka vazhduar vizitat në fshatra të ndryshme, duke u takuar me banorë me…

Ramosaj: Buka ka shije të veçantë kur ushqehesh me punëtorët

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati për kryetar për një mandat tjetër i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bashkim…