Jashari-Winternitz diskutojnë për zhvillimet në FSK

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari priti sot në takim drejtorin e përgjithshëm të politikave…

Mehaj: FSK është e përkushtuar për plotësimin e standardeve të NATO-s

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i shoqëruar nga komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Bashkim Jashari dhe delegacioni i lartë nga MM…

Mehaj: Synimi ynë është që Ushtria e Kosovës të pajiset me armatime moderne

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe komandanti i FSK-së, Bashkim Jashari po marrin pjesë në Konferencën Vjetore dhe Panairin e…