Thirrje OVLUÇK-së: anuloni protestën e mos u bëni si VV-ja

Si veteran i UÇK-së u bëj thirrje udhëheqësve të OVLUÇK që të anulojnë protestën e paralajmëruar për 9 korrik 2020,…

Mosliberalizimi: “ICH BIN EIN PRISHTINAER!”

Më 26 qershor 1963, në kulmin e Luftës së Ftohtë dhe në prag të ndërtimit të murit më të rëndë…
error: