Hasanpapaj: Marrëveshja s’ka dobi nëse Kurti s’i siguron pesë njohje nga vendet e BE-së

Bardhyl Hasanpapaj tha se nëse kryeministri, Albin Kurti përmes arritjes së marrëveshjes finale me Serbinë, në kuadër të dialogut me…

Hasanpapaj: Zgjedhjet duhet të mbahen në katër komunat veriore të Kosovës

Zgjedhjet duhet të mbahen, por fillimisht duhet që të këtë rend dhe qetësi ka thënë avokati Bardhyl Hasanpapaj. Avokati Hasanpapaj,…