Osmani: T’i japim frymë barazisë gjinore

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore ka organizuar ngjarjen me temën “Zhbëjmë paragjykimet, punojmë për gjithëpërfshirjen”. Presidentja…

Krasniqi: Gratë janë kryefjala e sukseseve të Kosovës në sport

Komiteti Olimpik i Kosovës ka organizuar punëtorinë “Barazia gjinore dhe diversiteti” në të cilën u vlerësua lartë kontributi dhe roli…

Hoti: Duhet ende punë në promovimin e barazisë gjinore

Gratë e Kosovës po diskriminohen në vendimmarrje, e shumë pak prej tyre përfaqësohen në sferën publike. Dy nga sfidat kryesore…

Kurti dhe gratë ministre premtojnë avancim të barazisë gjinore

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, kryeministri Albin Kurti dhe gratë ministre në Qeverinë e Kosovës u zotuan se…