Ngjarjet e datës 20 dhjetor

Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar diskuton lidhur me plani veprimit të Komisionit. (Ndërtesa e Kuvendit, ora…

Sveçla: Projektligji për pagat krijon sistem të unifikuar dhe sjellë barazi në pagë

Komisioni parlamentar për Administratë Publike të premten miratoi në parim Projektligjin për pagat, i cili ka kosto buxhetore 745 milionë…