​Kërkohet paraburgim për dy persona që dyshohen për tërheqjen e 95 mijë eurove në bankën e BKT-së në Ferizaj

Kërkohet paraburgim për dy persona që dyshohen për tërheqjen e 95 mijë eurove në bankën e BKT-së në Ferizaj Prokuroria…

Grabitje e armatosur në një bankë në Prishtinë

Një bankë e nivelit të dytë në lagjen “Dardania” në Prishtinë është grabitur mëngjesin e sotëm. Dyshohet se grabitja është…

Banka ProCredit në Kosovë fiton çmimin për Përgjegjësi Shoqërore Korporative në Kosovë

Banka ProCredit në Kosovë merr çmimin e vitit 2021 për Përgjegjësi Shoqërore Korporative në Kosovë, çmim ky i cili u…

​Banka kryesore ruse rrënohet në bursë: Sanksionet po e paralizojnë

Vlera në treg e Sber-bank, bankës më të madhe ruse ka rënë mbi 66% gjatë 5 ditëve të fundit, ndërsa investitorët…

Shqipëri: Kursimet në banka u rritën, në nëntor arritën një trilion lekë

Depozitat bankare të bizneseve dhe familjeve shqiptare u tkurrën ndjeshëm gjatë nëntorit, për herë të parë që prej prillit të…

Berjani: BQK pranoi kërkesën për lirim nga provizioni për dorëzimin e monedhave të metalta në bankë

Kryetari i Shoqatës së Naftarëve, Fadil Berjani ka treguar se Banka Qendrore e Kosovës (BQK) është pajtuar lidhur me kërkesën…

Keqpërdorë identitetin e dikujt tjetër, tërheq shumë të madhe parash nga banka

Një menaxher i një banke në Ferizaj ka raportuar të martën se një person pasi kishte prezantuar disa dokumente origjinale,…

Për shtëpinë dhe planetin tonë! Eko Kredi nga Banka ProCredit

Banka ProCredit, në bashkëpunim me Programin GEFF të BERZH-it (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim), ka lansuar Eko Kredinë për…

​Mbi 11 mijë euro të falsifikuara deponohen në një bankë në Prishtinë

Në një bankë në Prishtinë janë deponuar 11 mijë e 500 euro të falsifikuara. Paratë e falsifikuara janë vërejtur nga…

Arrestohet një person që grabiti pesë muaj më parë paratë që po transportoheshin në bankë

Në fshatin Shtedim të Podujevës është arrestuar i dyshuari për grabitje në Fushë Kosovë. 31 vjeçari A.H është arrestuar lidhur…