​Nderohet Bahri Fazliu, vlerësohet si emblemë e lirisë

Përfaqësues politikë, bashkëluftëtarë e qytetarë të shumtë sot kanë kujtuar veprën e heroit të kombit Bahri Fazliu i cili ra…

​24 vjet nga rënia e Bahri Fazliut

Më 7 maj të vitit 1998 në vendin e quajtur Bogiqe të Malit të Zi ra heroikisht Bahri Fazliu. Bahri…

​23 vjet nga rënia e Bahri Fazliut

Më 7 maj të vitit 1998 në vendin e quajtur Bogiqe të Malit të Zi bie heroikisht Bahri Fazliu. Bahri…

Sot është ditëlindja e heroit Bahri Fazliu

Heronjtë vetëm ditëlindje kanë. Sot, para 49 viteve, lindi njëri prej idelogëve më të shquar të çështjes kombëtare shqiptare, Heroi…

Familjet e dëshmorëve: Aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit, e rëndë dhe e padrejtë

Familjarë të dëshmorëve të vendit, të cilët ranë gjatë luftës çlirimtare, thonë se është e papranueshme aktakuza e ngritur nga…

Thaçi përkujton dëshmorin Bahri Fazliu në 22-vjetorin e rënies heroike

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë sot homazhe pranë varrit të heroit të kombit, Bahri Fazliu, për të cilin…

22 vjet nga rënia e Bahri Fazliut

Më 7 maj të vitit 1998 në vendin e quajtur Bogiqe të Malit të Zi bie heroikisht Bahri Fazliu. Bahri…