Aziz Bici emërohet drejtor i Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti,  ka emëruar sot Aziz Bicin për këshilltar politik të kryeministrit dhe drejtor të  Zyrës për…
error: