Pjetër Shala kërkon që dëshmitarët të dëgjohen në seanca publike

Avokati mbrojtës i Pjetër Shalës, Jean-Louis Gilissen, ka kërkuar që seancat në këtë proces gjyqësor të jenë sa më shumë…

Pjetër Shala largohet nga salla e gjyqit, avokati: Ai po dridhej dhe është në ankth

Pjetër Shala është larguar nga gjykatorja ku po zhvillohet çështja ndaj tij. Avokati i tij, Jean-Louis Gilissen ka thënë se…

Avokati kërkon uljen e dënimit për Gucatin

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë po zhvillohet seanca e Apelit në çështjen ndaj ish krerëve të Organizatës…

Lirimi i infermiereve, avokati i familjes së të moshuarës: Besimi në drejtësi u shua

Avokati i familjes së të moshuarës që është sulmuar fizikisht nga infermieret, sot reagoi pas vendimit të Gjykatës Supreme për…