Zbatueshmëri e ulët e rekomandimeve të Avokatit të Popullit, 75% e tyre në pritje të zbatimit

Vetëm 18 për qind e rekomandimeve të Avokatit të Popullit janë zbatuar gjatë vitit 2020. Nga 178 rekomandime të këtij…

​Sivjet pati rënie të zbatimit të rekomandimeve nga Avokati i Popullit

Në vitin 2020 ka pasur rënie të zbatimit të rekomandimeve nga Avokati i Popullit. Gjatë vitit të kaluar, ky institucion…

​Qelaj kërkon që për vitin 2021 të mos shkurtohet buxheti i Institucionit të Avokatit të Popullit

Në Komisionin për Buxhet dhe Transfere është shqyrtuar Raporti vjetor financiar i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2019.…

Institucionet të jenë të kujdesshme, s’do ketë tolerancë aty ku shkelet ligji

Avokat i Popullit vlerëson se përzgjedhja në pozita të larta shtetërore, qoftë në sistemin e drejtësisë por edhe në ekzekutiv…

Pezullohet vendimi për refuzimin e leje qëndrimit për Tienmu Ma

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka pezulluar vendimin për refuzimin e kërkesës së lejes së qëndrimit të përkohshëm për Tienmu…

Presidenti Thaçi pret në takim Avokatin e ri të Popullit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur në takim Avokatin e ri të Popullit, Naim Qelaj. Thaçi ka njoftuar se…

Qelaj pranon detyrën, zotohet se do vazhdojë punët e mira duke zbatuar ligjin dhe Kushtetutën

Naim Qelaj edhe zyrtarisht e ka marr detyrës si Avokat i Popullit. E këtë pozitë ia dorëzoi Avokati i deritanishëm…

Naim Qelaj merr detyrën si Avokat i Popullit

Është bërë dorëzim-pranimi i detyrës nga Avokati i deritanishëm i Popullit, Hilmi Jashari, tek Avokati i ri i Popullit, Naim…

Naim Qelaj sot pranon detyrën si Avokat i ri i Popullit

Sot do të bëhet dorëzim – pranimi i detyrës nga Avokati i deritanishëm i Popullit, Hilmi Jashari tek Avokati i…