Komisioni për të Drejtat e Njeriut fton në raportim Avokatin e Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, ka marrë vendim në mbledhjen e…

​Komisioni fton në raportim Avokatin e Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, ka marrë vendim që të thërras…

Avokati i Popullit: Konkursi për doktoratë i UP-së përbën diskriminim

Avokati i Popullit në zbatim të funksioneve të tij kushtetuese dhe ligjore, publikoi raportin me rekomandime në ankesat e parashtruara…

Avokati i Popullit lanson strategjinë 2021-2025, synon mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave dhe lirive themelore njeriut

Është lansuar sot strategjia e Institucionit të Avokatit të Popullit (IAP) 2021-2025, qëllimi i së cilës është të kontribuojë në…

Avokati i Popullit: Gjatë emergjencës shëndetësore kishte shkelje të të drejtave të njeriut

Avokati i Popullit ka publikuar raportin që ka të bëjë me vlerësimin e realizimit të të drejtave shëndetësore gjatë periudhës…

Avokati i Popullit kritikon institucionet për trajtimin e krimeve të luftës

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka kritikuar institucionet e Kosovës se kanë bërë pak në trajtimin e krimeve të luftës.…

Avokati i Popullit: Momenti i fundit që të vendoset drejtësia për viktimat e luftës në Kosovë

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka vizituar sot ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që…

Avokati i Popullit: Procesi zgjedhor ishte i sigurt, i lirë dhe demokratik

Avokati i Popullit përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka vëzhguar për së afërmi zgjedhjet e…

Avokati i Popullit: Votuesit jashtë vendit kanë kërkuar që të shtyhet afati për pranimin e votave

Avokati i Popullit ka pranuar ankesa nga qytetarët lidhur me procesin zgjedhor që ka të bëjë me verifikim e aplikacioneve…

Avokati i Popullit: Partitë politikë nuk po respektojnë masat antiCOVID, kjo është selektive

Institucioni i Avokatit të Popullit ka reaguar lidhur me mosrespektimin e masave antiCOVID-19 nga subjektet politike në kohë fushate. Avokati…
error: