Gjykata anulon vendimin për t’i paguar energjinë 4 komunave veriore (Dokument)

 Gjykata Themelore ne Prishtine sot ka aprovuar kërkesëpadinë e Avokatit të Popullit për anulimin e vendimit të Zyrë së Rregullatorit…

​Avokati i Popullit raporton në komisionin për të Drejtat e Njeriut

Në Kuvendin e Kosovës këtë të premte do të mblidhen dy Komisione Parlamentare. Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi…

​Dorëzohet ankesë të Avokati i Popullit lidhur me procesin e zgjedhjeve të 14 shkurtit

Organizata Germin ka mbledhur ankesat e qytetarëve të diasporës të cilët pretendojnë se iu janë shkelur të drejtat e tyre…

Avokati i Popullit kërkon mobilizim kundër dhunës

Institucioni i Avokatit të Popullit ka shprehur shqetësimin lidhur me videon e publikuar në Prishtinë, ku një fëmijë rrahet brutalisht…

Kontratë pune për regjistrimin e fëmijës në institucione parashkollore, Avokati i Popullit: Diskriminuese!

Avokati i Popullit konstaton se kërkesa për kontratën e punësimit të prindërve, e vendosur nga disa komuna gjatë publikimit të…

Kuvendi nuk zgjedh zëvendësit e Avokatit të Popullit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë zgjedhur asnjë prej kandidatëve për zëvendës të Avokatit të Popullit. Meqenëse asnjë prej…

Ende nuk procedohen në Kuvend për votimin e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, as në mbledhjen e sotme nuk…

Nuk miratohet propozim-vendimi për zgjedhjen e 5 zëvendës të Avokatit të Popullit në Kuvend

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sërish ka dështuar ta miratojë propozim-vendimin…

Avokati i Popullit raporton në Komisionin për të Drejtat e Njeriut pa praninë e mediave

Avokati i Popullit, Naim Qelaj është duke raportuar me dyer të mbyllura në Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi…

Avokati i Popullit bën përgjegjës shtetin për vrasjen e gruas nga ish-burri në Emshir

Për vrasjen dhe vetëvrasjen që ndodhi më 14 mars të këtij viti në lagjen “Emshir” të Prishtinës, Avokati i Popullit…