Ish kryeministri Hoti: Krizë mbi krizë deri tek rënia e qeverisë

Ish kryeministri Avdullah Hoti ka numëruar disa sektorë nëpër të cilët, sipas tij, po ka vështirësi në Kosovë. “Krizë në…

Hoti për grevën në arsim: Kërkesa e sindikatës e arsyeshme pasi është vonuar ligji i pagave

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti kritikon qeverinë për mungesën e dialogut social me SBAShK-un. Derisa thotë se kërkesat e sindikatave…

​Një vit e gjysmë në pushtet, opozita dhe shoqëria civile “skanojnë” Qeverinë Kurti

Të enjten bëhen 1 vit e gjashtë muaj prej kur kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë pushtetin. Qeverisja e…

Ish kryeministri Hoti po merr pjesë në një tryezë diskutimi në Këshillin Atlantik në Uashington

sh kryeministri Hoti po merr pjesë në një tryezë diskutimi në Këshillin Atlantik në Uashington Ish kryeministri Avdullah Hoti po…

Hoti: Kryeminstri duhet të jetë i hapur për raportim në Kuvend

Ish kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka thënë se u janë falënderues partnerëve kryesorë të Kosovës për të përmbyllur marrëveshjen…

Hoti takon Escobar, flasin mbi zhvillimet e fundit në dialog

Në Vjenë, në margjina të takimit me EPP, ish-kryeministri i Kosovës nga radhët e LDK-së Avdullah Hoti ka takuar Gabriel…

Hoti pjesë e diskutimit për perspektiven euro-integruese të Ballkanit Perëndimor

Ish-kryeministri i Kosovës dhe deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka marrë pjesë në një diskutim me Miroslav…

Hoti: Zyrtarët e Qeverisë e nisin dhe mbyllin ditën pa asnjë punë të kryer

Ish-kryeministri nga radhët e LDK-së Avdullah Hoti ka kritikuar Qeverinë e Kosovës  të drejtuar nga Albin Kurti për mungesë të…

Reduktimet e rrymës, Hoti: Po na kthejnë dekada prapa

Ish kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti duke iu referuar reduktimeve të fundit të energjisë elektrike ka reaguar përmes rrjetit social…

Hoti: Situata e pasigurisë është kryesisht rezultat i mosveprimeve të Qeverisë

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tash deputet i LDK-së, ka thënë se situata depresive dhe e pasigurisë në Kosovë është…