​Nuk miratohen një varg raportesh të institucioneve që mbikëqyren nga Kuvendi i Kosovës

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk ka miratuar një varg raportesh të institucioneve të pavarura që mbikëqyren nga Kuvendi…