​Drejtori i Mbrojtjes Civile të Kroacisë: 9 udhëtarë dhe shoferi vdiq, në autobus kishte edhe fëmijë

Drejtori i Mbrojtjes Civile të Kroacisë, Damir Trut, dha detaje të tjera në lidhje me ngjarjen e rëndë që ndodhi…
error: