Auditori gjen shkelje të prokurimit në KEK

Zyra Kombëtare e Auditimit në raportin e auditimit të performancës së prokurimit në Korporatën Energjetike të Kosovës ka konkluduar se…

Deputetja e LDK-së thotë se auditori ka gjetur shkelje në blerjen e librave

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci po raporton para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me…

​Shumica e subjekteve politike nuk i raportojnë shpenzimet në harmoni me ligjet

Shumica e subjekteve politike nuk i raportojnë shpenzimet në harmoni me ligjet, ani se disa subjekte sipas auditorit kanë shënuar…

Shpenzimet e partive gjatë fushatës, auditori: Disa gjetje janë shqetësuese

Gjatë shqyrtimit të raporteve të auditimit të raporteve vjetore financiare dhe raportet e deklarimit financiar të fushatës, së subjekteve politike,…

​Auditori Osmani kritikohet për mos auditimin financiar të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere auditori i përgjithshëm i ZKA -së Besnik Osmani për herën e dytë sot…

ASK-ja zbaton 9 të gjetura të Auditorit, kryeshefi kërkon ndihmën e shtetit për sigurinë e të dhënave

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e auditimit të performances të teknologjisë së informacionit në Agjencinë e…

LDK në Prizren kërkon nga prokuroria të hetohen të gjeturat e raportit të auditorit

Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren ka kritikuar qeverisjen aktuale atje. LDK ka drejtuar kritika duke thënë se…