Panairi Ndërkombëtar i Biznesit në Tiranë, Muhametaj: Vitin e ardhshëm synojmë ta organizojmë bashkë me Kosovën

Po vijon dita e dytë e Panairit Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë. Janë 220 kompani të ndryshme të gjashtë shteteve…

Presidentja në largim e ABNA-s: Në kriza publiku iu beson agjencive të lajmeve

Agjencitë e lajmeve nga 12 shtete të Ballkanit Perëndimor janë mbledhur sot në Prishtinë, nën organizimin e Agjencisë së Lajmeve…

Drejtoresha e ATSH: Publiku po i kthehet agjencive të lajmeve për shkak të besimit

Sot po vijon punimet Kuvendi i 29 të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive Ballkanike (ABNA) që po mbahet…

Krasniqi: Agjencitë e lajmeve i qëndruan besnik të vërtetës

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…

Krasniqi: Pandemia na sfidoi, por publiku na besoi

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…

Drejtoresha e ATSH-së takim me drejtues të KosovaPress-it, bashkëpunim për projekte të përbashkëta

Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Telegrafike Shqiptare, Valbona Zhupa priti sot në një takim Skënder Krasniqin, CEO i agjencisë së…
error: