ATK tregon se çfarë u sekuestrua gjatë aksionit të sotëm në qendër të Prishtinës

Sot Administrata Tatimore e Kosovës, konkretisht Departamenti i Hetimeve Tatimore në asistencë të Policisë së Kosovës ka zhvilluar një aksion…

Aksioni i policisë dhe ATK-së në qendër të Prishtinës

Mëngjesin e kësaj të marte në qendër të Prishtinës ka nisur një aksion i hetuesve tatimorë të Administratës Tatimore të…

ATK-ja detyron edhe qytetarët të bëjnë deklaratën tatimore për të ardhurat personale deri më 31 mars

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) nga ky vit ka nis një aktivitet të ri për mbledhjen e tatimeve për buxhetin e…

​ATK-ja fton bizneset e huaja që ofrojnë shërbime elektronike në Kosovë të regjistrohen për TVSh

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) ua ka kujtuar të gjitha entiteteve të huaja që të ofrojnë shërbime digjitale apo shërbime të…

ATK ka një njoftim për tatimpaguesit që kanë gjoba

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar të gjithë tatimpaguesit ndaj të cilëve Zyra për Gjoba dhe Ndëshkime Administrative u…

​Tatimet dhe kontributet tashmë do të deklarohen vetëm përmes sistemit EDI

Administrata Tatimore e Kosovës, njoftoi të gjithë tatimpaguesit se prej datës 1 shkurt deklarimi i të gjitha tatimeve dhe kontributeve…

Bizneset kërkojnë luftimin e ekonomisë joformale, Murati: S’ka shtet pa taksa

Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga Administrata Tatimore e Kosovës.…

​Murtezaj: Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga ATK

Rreth 8 miliardë euro janë inkasuar të hyra tatimore dhe kontribute pensionale për 22 vjet nga Administrata Tatimore e Kosovës.…

​22 vjet nga themelimi i ATK-së

Administrata Tatimore e Kosovës sot shënon 22-vjetorin e themelimit. ATK u themelua më 17 janar 2000 nën drejtimin dhe administrimin…