Lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë

Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike…

Ngritja e çmimeve – 3,705 denoncime nga qytetarët

Nga fillimi i zbatimit të vendimit të Ministrisë së Financave dhe Transfereve,  nga data 12 mars deri më 22 mars,…

ATK-ja zgjat afatin deri më 30 prill për deklarimin dhe pagesat tatimore

Administrata Tatimore e Kosovës, ka zgjatur afatin për deklarimin, raportimin dhe pagesën e detyrimeve tatimore dhe kontributeve pensionale deri më…

ATK: 3,812 denoncime nga qytetarët për rritje të çmimeve dhe për shkelje tjera

Përmes linjave të hapura të cilat janë në dispozicion nga ora 08:00 deri në 22:00, vetëm dje nga qytetarët janë…

ATK-ja ndëshkoi 120 biznese për ngritje çmimesh, pranoi mbi 3 mijë denoncime

Që nga dita e enjte, kur kapi paniku qytetarët për furnizim me mallra bazike, Administrata Tatimore e Kosovës, ka ndëshkuar…

516 raste të trajtuara për rritje të çmimeve

Pas rreth 1, 809 thirrjeve të pranuara nga qytetarët për rritje të çmimeve nga bizneset, inspektorët tatimor deri më tani…

Sfidë korrupsioni në ATK, Ligji për Sponsorizim sivjet zvogëlon të hyrat 25 milionë euro

Administrata Tatimore e Kosovës për dy muajt e parë të këtij viti ka inkasuar rreth 100 milionë euro ose 10…

Rritja e çmimeve, ATK-ja pranon 228 thirrje nga qytetarët

Administrata Tatimore e Kosovës ka filluar të pranojë telefonata nga qytetarët të cilët po raportojnë rritjen e cmimeve nëpër marketet…

Keqpërdorimi i çmimeve –  228 thirrje të pranuara nga qytetarët

Sot nga ora 10:00 deri më tani përmes linjës pa-pagesë 0800 80 800, ATK ka pranuar 228 thirrje nga qytetarët,…

Rritja e çmimeve, ministri i Financave kërkon masa rigoroze ndaj bizneseve të papërgjegjshme

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi gjatë një vizite sot në Administratën Tatimore të Kosovës(ATK), ka kërkuar masa rigoroze…