ATK: Deri tash për 33 mijë të punësuar është kërkuar subvencionimi i pagës 170 euro

Si pasojë e pandemisë Covid-19, shumë biznese në vend kanë ndërprerë veprimtarinë e tyre të punës, ku vetëm brenda një…

Një muaj paraburgim për inspektorin e ATK-së

Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit një muaj…

Mori ryshfet, suspendohet nga puna inspektori tatimor

Administrata Tatimore e Kosovës ka marrë vendim mbi pezullimin parandalues nga marrëdhënia e punës në ATK për inspektorin tatimore D.F,…

Kërkesa të mëdha për shkarkimin e certifikatës, bllokohet sistemi

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë tatimpaguesit se sistemi EDI është duke funksionuar, mirëpo për arsyeje të mbingarkesës për…

ATK-ja njofton për mënyrën e pajisjes me certifikatë për lëvizje të lirë

Administrata Tatimore e Kosovës ka sqaruar mënyrën e pajisjes me certifikatë për të gjithë bizneset, punëtorët e të cilave kanë…

Lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë

Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike…

Ngritja e çmimeve – 3,705 denoncime nga qytetarët

Nga fillimi i zbatimit të vendimit të Ministrisë së Financave dhe Transfereve,  nga data 12 mars deri më 22 mars,…

ATK-ja zgjat afatin deri më 30 prill për deklarimin dhe pagesat tatimore

Administrata Tatimore e Kosovës, ka zgjatur afatin për deklarimin, raportimin dhe pagesën e detyrimeve tatimore dhe kontributeve pensionale deri më…

ATK: 3,812 denoncime nga qytetarët për rritje të çmimeve dhe për shkelje tjera

Përmes linjave të hapura të cilat janë në dispozicion nga ora 08:00 deri në 22:00, vetëm dje nga qytetarët janë…

ATK-ja ndëshkoi 120 biznese për ngritje çmimesh, pranoi mbi 3 mijë denoncime

Që nga dita e enjte, kur kapi paniku qytetarët për furnizim me mallra bazike, Administrata Tatimore e Kosovës, ka ndëshkuar…