ATK me plan operativ kërkon fiskalizimin dhe lëshimin e kuponave fiskal

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj ka pritur në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Transportit Rrugor, me të…

​Konflikt interesi në ATK, disa zyrtarë kanë në pronësi biznese

Agjencia Kundër Korrupsion(AKK) ka hasur në disa zyrtarë të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK) se kanë në pronësi biznese, e që…

Disa nga zyrtarët e ATK-së kanë në pronësi biznese, kjo paraqet konflikt interesi

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj dhe drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion(AKK) Shaip Havolli në një konferencë për media…

Shkallë e lartë e Informalitetit, mbi 10 mijë biznese të pafiskalizuara

Rreth 12 mijë biznese, veçanërisht pika të shitjes me pakicë vazhdojnë të mos jenë të fiskalizuara, e që për pasojë…

ATK nxjerr Rregulloren për Parandalimin e Konfliktit të Interesit për stafin e saj

Duke pasur parasysh natyrën e punëve dhe duke vlerësuar rreziqet e dëmtimit të integritetit të ATK-së, nëpërmjet konfliktit të interesit,…

917 punëtorë kanë aplikuar deri më tani për të përfituar nga pakoja e Ringjalljes

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar një numër i madh i punëtorëve kanë aplikua për masën 1.3 mbështetja e punësimit…

Pesë raste të kërcënimit ndaj inspektorëve tatimor

Për herë të pestë brenda këtij muaji inspektorët tatimor kërcënohen dhe sulmohen fizikisht gjatë kryerjes së detyrës zyrtare. Rasti i…

Nuk e respektuan orarin, ATK largon nga puna dy zyrtarë të saj

Pas verifikimit të fakteve dhe shterjes së të gjitha procedurave ligjore, Komisioni Disiplinorë në ATK më 12 gusht 2021 ka…

Pakoja e ringjalljes ekonomike, mbi 200 biznese kërkojnë kompensim për mbi 600 punëtorë

Mbi 200 biznese deri tash kanë aplikuar në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) për rreth 700 punëtorë për të përfituar…

Përfitoni nga pakoja e ringjalljes ekonomike

Administrata Tatimore e Kosovës duke u bazuar në vendimin e qeverisë lidhur me pakon e ringjalljes ekonomike, ka zhvilluar aplikacionin…
error: