​Nëntë vjet nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë

Sot mbushen nëntë vjet nga mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë, pas shpërbërjes së Kuvendit të atëhershëm, i…

Kurti takoi të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se hetuesit dhe prokurorët që punojnë në rastet e dhunës seksuale gjatë luftës…

​Atifete Jahjaga para 12 viteve ishte zgjedhur presidente

Me 80 vota për Kuvendi i Kosovës, më 7 prill të vitit 2011, ka zgjedhur ish-zëvendësdrejtoren e përgjithshme të Policisë…