Qeveria të marrë masa tjera, vendimet e fundit të rishqyrtohen

Situata me pandeminë Covid-19 në komunat e Kosovës çdo ditë e më shumë po rëndohet. Është e domosdoshme që masat…

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të…

Aprovohet kërkesa për mbajtjen e seancave të Kuvendeve Komunale

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, në konsultim edhe me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik, ka…

AKK-ja kërkon mosaplikim të kamatë-vonesës dhe gjobës për tatimin e papaguar

Me anë të një letre, Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar Besnik Bislimi – Ministër i Financave dhe…

AKK: Nis zbatimi i pakos emergjente nëpër komuna

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka njoftuar se Ministria e Financave dhe Transfereve (MFT) me një letër drejtuar Kryetarëve të…
error: