Dita Ndërkombëtare e Telekomunikacionit

17 Maji shënon përvjetorin e nënshkrimit të Konventës së parë Ndërkombëtare Telegrafike dhe krijimin e Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacionit. Dita…

Krerët e FBK do të marrin pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të FIBA Evropës

Krerët e Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) do të jenë pjesëmarrës të Asamblesë së Përgjithshme të FIBA Evropës. Presidenti…

Dita Ndërkombëtare e ndërgjegjësimit ndaj minave

Sot është Dita Ndërkombëtare për Ndërgjegjësimin ndaj minave. OKB-ja vlerëson se deri në 20 mijë njerëz humbin jetën, ose gjymtohen…

Shefi i OKB-së dënon pushtimin rus përpara përvjetorit të luftës në Ukrainë

Kreu i OKB-së, Antonio Guterres ka dënuar pushtimin rus të Ukrainës si një “fyerje” për ndërgjegjen kolektive të botës në…