A mundet plasaritja e kyçeve ta shkaktojë artritin

Kur janë nervozë ose të përqendruar, njerëzit në përgjithësi kalojnë duart nëpër flokë, prekin fytyrat, kafshojnë thonjtë, trokasin këmbët, shtrëngojnë…

Katër fruta që ndihmojnë në mbrojtjen kundër artritit

Artriti është një gjendje e pakëndshme dhe e dhimbshme, e cila mund të shkaktojë ënjtje, ndjeshmëri, inflamacion dhe dobësi të…

Katër fruta të mbushura me kalium që mund të mbrojnë kyçet

Artriti mund të jetë një gjendje e pakëndshme dhe e dhimbshme për të jetuar. Llojet e ndryshme të gjendjes mund…