Dhurohen gjysmë milioni artikuj për qytetarët

Kompanitë afariste nga Peja, Devolli Corporation, Devolli Group dhe Elkos Group,  kanë bashkuar forcat për të dhuruar artikuj ushqimorë dhe produkte të tjera ndihmë për qytetarët…
error: