Rizvanolli publikon etiketat e efiçencës së pajisjeve për subvencionim

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka publikuar etiketat e efiçiencës së pajisjeve shtëpiake të cilat do të subvencionohen me përkrahje…

Rreth 2 mijë familje do të subvencionohen për investime efiçiente në shtëpi

Nga nesër qytetarët e Kosovës mund të aplikojnë për subvencionim të termoizolimit të mureve të jashtme, të kulmeve, si dhe…

Rizvanolli: Trajnimet në TIK rrisin produktivitetin në industrinë e vendit

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli deklaroi se trajnimi në sektorin e TIK-ut rritë produktivitetin në të gjithë industrinë e vendit.…

Rizvanolli: Kosova ka marrë një kthesë në politikën energjetike për transformimin e energjisë

Në Konferencën e mbajtur në selinë e Këshillit Atlantik në Uashington DC, për shkak të krizës energjetike që është krijuar…

Kompani ndërkombëtare të interesuara për ankandin e parë solar në Kosovë

Një numër i madh i kompanieve, përfshirë ato ndërkombëtare me përvojë e reputacion të lartë, kanë shprehur interesim për ankandin…

Rizvanolli: Burimet e ripërtrishme janë kyçe për pavarësi energjetike

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, deklaroi se Ankandi Solar 100 MW do të shtojë përfitime sa i përket zvogëlimit të…

Mbahet Konferenca e parë e përdoruesve të Rrjetit Kosovar për Hulumtim dhe Edukim

Në ambientet e Universitetit të Prishtinës është mbajtur Konferenca e Parë e Përdoruesve të Rrjetit Kosovar për Hulumtim dhe Edukim…

Qeveria shpall ankandin për parkun me energji solare deri në 100 megavat

Qeveria e Kosovës ka shpallur ankandin e parë për parkun me energji solare me kapacitet prej 100 MW në vlerë…

Ministrja Rizvanolli deklaron mbi 200 mijë euro kursime dhe tri rroga

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, është ndër anëtarët më të pasur në Qeverinë Kurti. Ministrja Rizvanolli ka deklaruar në Agjencinë…

ZRrE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut me 3.2 milionë euro

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) konstaton se Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka blerë energji elektrike nga kompania sllovene…