Shtimja, Ferizaj dhe Vitia përfituan nga mbështetja e BE-së për efiçiencë të energjisë

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Emin Duraku” në Shtime, Njësia e Zjarrfikësve në Ferizaj dhe Shkolla Fillore dhe…

​ME, memorandum bashkëpunimi me universitetin amerikan për zbatim të strategjisë së energjisë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me përfaqësuesin e Universitetit “Columbia” të Nju Jorkut. Përmes këtij…

​Universiteti amerikan mbështet ME në zbatimin e strategjisë së energjisë

Ministria e Ekonomisë dhe Universiteti “Columbia” në Nju Jork nënshkruan mëngjesin e sotëm memorandum të bashkëpunimit. Përmes këtij bashkëpunimi, universiteti…

Zyrtarizohet bashkëpunimi i Ministrisë së Ekonomisë me Shoqatën e Inxhinierëve të Zvicrës

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Shoqatën e Inxhinierëve të Zvicrës (AES) në fushat e energjisë…

Rizvanolli në Zagreb tregon sukseset në përballimin e krizës energjetike

Ministrja e Ekonomisë (ME) Artane Rizvanolli po përfaqëson Republikën e Kosovës në Forumin e Partnershipit për Bashkëpunim Transatlantik për Klimë…

Rizvanolli: Është kursyer energjia elektrike deri në 15%

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli u shpreh sot se për subvencionim të faturave të qytetarëve, nga muaji shkurt 2022 deri…

Rizvanolli thotë se masat emergjente në energji kanë treguar efektin e tyre

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka deklaruar se KEK-u nuk ka blerë asnjëherë nga kompania GEN e Serbisë gjatë periudhës…

Emërimet në borde të ndërmarrjeve përplasin Rizvanollin me deputetët e opozitës

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli për më shumë se dy orë ka raportuar para anëtarëve të Komisionit për Ekonomi, Industri,…

​Java e Minatorëve, Kurti: ‘Trepçën’ ta kthejmë në një pasuri minerare

Manifestimi  tashmë tradicional “Java e Minatorëve” ka filluar sot në Stantërg në shenjë përkujtimi të 34-vjetorit të grevës historike të…