Rizvanolli: Tranzicioni energjetik një proces i paevitueshëm

Është mbajtur sot “Forumi solar i Kosovës 2021”, me ç’rast u theksua se tranzicioni energjetik është një proces i paevitueshëm…

Telekomi paguan punëtorë pa shkuar në punë, Rizvanolli: Po mbledhim informata

KosovaPress raportoi një ditë më parë për rreth 150 punëtorë të Telekomit të Kosovës të cilët marrin paga pa shkuar…

Rizvanolli: Prej pasluftës rreth 120 milionë euro nga buxheti kanë shkuar në “Trepçë”

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, në një intervistë për KosovaPress deklaroi se “Trepça” ka situatën më të rëndë se të…

Rizvanolli: Projeksioni i fundit për rritje ekonomike rreth 10%

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, deklaroi në një intervistë për KosovaPress se projeksioni i fundit për rritje ekonomike ka shkuar…

Kurti: Duhet të kujdesemi për ata që janë më të varfër, të sëmurë dhe me nevoja të veçanta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i është bashkuar fushatës “Thuaj jo qeseve të plastikës” dhe ka pranuar nga shoqata “HANDIKOS”…