Grubi: Kurti u keqpërdor, pa BDI nuk mund të vihej tabela “Adem Demaçi” e as të bëhet rruga Tetovë-Prizren

Zëvendëskryeministri i parë në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi, i pyetur nga gazetarët në Gostivar, ka folur për takimin e…

“Kundërshtimi po bëhet për t’i larguar shqiptarët”, Grubi: Opozita do qeveri monoetnike

Ministrat e Ali Ahmetit i kanë dorëzuar dorëheqjet në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut. Ato janë të kushtëzuara dhe mund…

“Një ndalesë-një kontroll” në mes të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në Qafë Thanë

Ka filluar të funksionojë vendkalimi i përbashkët kufitar me vetëm një pikë kontrolli, në mes të Shqipërisë dhe Maqedonisë së…

600 euro arrin paga mesatare në Maqedoninë e Veriut

Zëvendëskryeministri i parë në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi ka bërë të ditur se për një vit e gjysmë përpara…

Grubi: Është koha për vendime të guximshme dhe pajtim

Zëvendëskryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi, ka thënë se Qeveria ka liderë që janë të gatshëm të…