AKK: Nuk kemi bërë asnjë gabim në formularët e deklarimit të pasurisë së Rama-Hajrizi dhe Halitit

Nga Agjencia Kundër Korrupsion kanë bërë të ditur se nuk është bërë asnjë gabim sa i përket formularit të deklarimit…

Rama-Hajrizi takim lamtumirës me shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë Tomas Szunyog

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Arta Rama-Hajrizi priti sot në takim shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, në…

Qeveria dhe LVV me qëndrime të kundërta në pyetjet e Rama-Hajrizit për cenimin e sigurisë juridike

Po vazhdon seanca dëgjimore e Gjykatës Kushtetuese në lidhje me kushtetutshmërinë e zgjedhjes së Qeverisë Hoti. Për të sqaruar më…

Kryetarja e Kushtetueses vizitë pune në SHBA

Me ftesë të organizatës amerikane Federalist Society for Law and Public Policy Studies dhe si pjesë e delegacionit të rrjetit…