Bën be presidenti i Ballkanit: Pasha Zotin disa lojtarë të Kosovës as në Ballkan nuk do t’i merrja

Humbja e Kosovës ndaj Suedisë dhe paraqitja e dobët e lojtarëve në këtë ndeshje duket se e ka nervozuar tej…

Kabashi iu drejtohet tifozëve: Iu zhgënjyem për titull, tani fillon puna për edicionin e ri!

Skuadra e Ballkanit ka ‘dështuar’ t’i gëzojë tifozët e tyre me titullin e parë në histori të klubit. Ky ekip…

Edhe ndërtimtaria e prekur nga situata me virusin korona

Situata me COVID-19 ka shqetësuar jo pak komunitetin e biznesit ndërsa odat ekonomike në vend thërrasin për më shumë vëmendje…