Prezantohet rrejshëm si zyrtar policor, arrestohet prishtinasi

Policia e Kosovës ka arrestuar një qytetar të Prishtinës pasi i njëjti kishte mashtruar duke u prezantuar si zyrtar policor.…

Arrestohet mashtruesi i ‘lojës shpërblyese’ në Kosovë

Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar – Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike, pas marrjes së veprimeve hetimore dhe…