Kryeprokurori Jashari konfirmon arrestimet e shtatë personave në operacionin “Brezovica”

Tashmë janë arrestuar edhe shtatë persona në operacion “Brezovica”, dy prej tyre zyrtarë të ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe…

Arrestohen shtatë persona në operacionin “Brezovica”, dy prej tyre zyrtarë të ministrisë së Mjedisit

KosovaPress ka meruar se janë arrestuar shtatë persona në aksionin që po zhvillohet për rastin “Brezovica”. Dy prej tyre zyrtarë…